1/04/12 T.Montgri-Colomers-Parlava-Gualta-T.Montgri

Ahir, en Lluís en Pere i jo vam anar a visitar a en Pitu que està hospitalitzat i l'amic estarà un temps de baixa. Espero que no sigui per molt doncs sempre és agradable fer sortides amb ell i ja porto algo de temps que per un motiu o per un altre, no fem cap.

Aprofitem la sortida (amb cotxe) per no perdre el ritme dels esmorzars de forquilla , així que al segon intent parem a Mont-ras doncs en el primer, estava tancat a aquesta hora. L'esmorzar estava bé, com és costum. I entre els temes que parlem, va sortir el del preu que s'està acostumant a posar últimament a aquest tipus d'esmorzars, ja que hem observat un augment considerable en el mateix des de fa poc temps i per part d'alguns restaurants. Com pot ser més car un plat sol que tot un menú amb tres plats, beguda i postres !!. És que estem mal acostumant als locals que ofereixen aquest tipus d'esmorzars?. La veritat és que llocs que els facin hi ha molts i vaig a començar a anar a llocs on el preu vagi acord amb el consumit.

Entre una cosa i l'altra, el matí va passar i al final no es va parlar sobre fer cap sortida. Va ser a la nit quan a través del face, decidim sortir en Pere i jo. No es va parlar del recorregut pel que desitjava que no fos un circuit dur i així va ser.

Hem quedat a una hora "decent" i fa un dia esplèndid. Sortim de casa d'en Pere i prenem direcció a Verges pel marge esquerre del Ter. Amb bon ritme arribem a Colomers.






































Travessem la presa i seguim cap a La Sala. Portem una bona conversa el que fa que la sortida sigui més amena. Arribant a La Sala, en Pere tenia pensat anar a esmorzar a un lloc que ara no recordo però el comentari d'anar a la fleca de Parlavà, fa que canviem lleugerament la ruta i cap a allí que anem!!.

L'esmorzar no va ser de forquilla però va estar molt bé i a un preu realment molt bo per a la qualitat/quantitat que vam menjar.

Fet aquest, ens dirigim cap a Serra de Daró i d'aquí a Gualta. Seguim amb l'amena conversa quan m'adono que el ritme que portem és força alt. Escolta, que no tenim pressa, no!, li comento. Però si jo estic seguint el teu !!, em contesta.

I així arribem a Torroella. Ha estat una sortida entretinguda, amb bon temps i millor companyia. Ja tenia ganes de fer alguna així doncs porto unes quantes sortint sol i per la "mardita" GR !!.

En total han estat algo més de 35 quilòmetres, bona conversa, un dia que ha estat a l'altura. Dies així... els que vulguin doncs no ve d'un pam!!!


Aquí teniu el track


Fins a la propera i recupera't aviat Pitu !!!

.................


No hay comentarios: