22/01/12 S.CUGAT-CAN CERDÀ-FONT CAÇADORS-CAN CATÀ-CERDANYOLA-S.CUGAT

Avui hem quedat l'Ari i jo per fer una ruta per Collserola. En l'anterior ocasió, ella no tenia la bici ben ajustada i no va poder gaudir de tot el recorregut pel que en aquesta, segur que és diferent.
Per canviar una mica la ruta, m'he baixat un track doncs m'agradaria passar per una de les zones de Collserola que desconec. Anirem fins a la Font dels Caçadors i a partir d'aquí i seguint pel camí que va cap al Turó de l'Ermità, baixarem per l'altre costat fins a Cerdanyola.

El dia és molt bo, fa sol i poc fred. Sortim de Sant Cugat per de seguida agafar un corriol a l'esquerra i anar al camí que ens portarà al Turó de Can Coll. Baixem per Flor de Maig, creuem la carretera de Cerdanyola-Barcelona i agafem un corriol tècnic i molt bonic que ens porta al camí de Can Cerdà.




Pel mateix, ens trobem a altres ciclistes que ens adverteixen de la dificultat. Però com ja el coneixem seguim endavant, això sí, havent de fer els trams més tècnics a peu. Segur que ells també ho han fet!!.

Arribem al camí i comença la pujada. De moment no és molt pronunciada però recordo que hi ha un parell de trams fins a arribar a la Font que sí ho són. Estem disfrutant doncs l'entorn és molt agradable i el dia fantàstic.






Arribem a la Font dels Caçadors i aquí comença el recorregut desconegut per a mi. Sé que encara queda per pujar doncs no estem en el més alt del turó, però el que no sabem és com serà el desnivell per arribar a ell.

Girem a la dreta i aquí està, un "subidón del 15" com diuen per ahí. Amb prou feines ho fem pensant que ja ha de quedar poc. Quan arribem a un tram gairebé pla, parem un moment per menjar-nos una fruita i agafar forces. Una cop fet, girem a l'esquerra i ... el germà bessó de l'anterior!!. Aquest ja pot amb nosaltres i l'acabem a peu.




Per fi arribem al camí que , baixant, ens portarà a Can Catà. Ara tenim unes esplèndides vistes de la Serralada del Litoral i dels pobles que ens envolten .

Arribant a Ca Catà, agafem el mateix camí que en l'anterior vegada però és aquesta ocasió, passarem per les restes de l'aqüeducte i així arribar a Cerdanyola



(aprofito la foto d'una crònica anterior)

De Cerdanyola, pel carril bici al punt de partida, Sant Cugat.

Si voleu veure el track, aquí el teniu


No han estat molts quilòmetres, en total 18 però ens han fet tremolar els cuádriceps, hem rigut i ens ho hem passat molt bé. Pel que avui tampoc ve d'un pam !!


Fins a la propera!!


.....



No hay comentarios: